4t Concurs d'infografies

Inici inscripció: 28/09/2018

Fi inscripció: 30/04/2019

4t Concurs d'infografies

EFEC continua, en la seva 7a edició, convocant el Concurs d’Infografies dirigit als alumnes de 4t d’ESO que reben els tallers del programa EFEC.

1. FINALITAT I OBJECTIUS

Aquest concurs, que se celebra en el marc del programa EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya), té com a principal objectiu potenciar l’educació financera, la iniciativa i l’esperit emprenedor dels alumnes que hi participen, impulsant i fomentant la creativitat, la innovació i el disseny en l’àmbit de l’educació financera.

2. PARTICIPANTS

Són destinataris d’aquests premis els alumnes de 4t d’ESO de centres escolars que participin en l’actual edició, curs acadèmic 2018/2019.

Cada centre escolar pot presentar un màxim d’una infografia (el centre escolar pot fer un concurs intern previ i presentar a EFEC la infografia finalista). Les infografies podran estar realitzades pels alumnes individualment o en parelles.

3. INSCRIPCIONS

Per a poder participar en el concurs caldrà que el centre estigui inscrit al programa EFEC com a participant en l'actual edició; hauran d’haver emplenat el següent formulari:

 

Formulari inscripció


La participació en aquest concurs és totalment gratuïta, i suposa l’acceptació expressa de les bases del mateix.

4. PRESENTACIÓ INFOGRAFIES

La infografia ha de tenir una extensió màxima d’una pàgina DIN A4.

El contingut de la infografia ha d'estar relacionat amb l’àmbit de l’educació financera i ha de tenir en compte els continguts dels tallers del programa EFEC.

El termini de la presentació de les infografies finalitza el 30 d'abril de 2019.

La infografia s’haurà d’enviar a cpons@iefweb.org

Eines gratuïtes per crear infografies:
 

easel.ly

piktochart.com

vizualize.me

5. PREMIS

El Jurat valorarà el contingut i la creativitat de les infografies i s’entregaran 3 premis; aquests premis els rebrà cadascun dels alumnes que hagi participat en la infografia (màxim 2 alumnes per infografia)

 • 1r premi: Estada a un campus (1 setmana al juliol)
 • 2n premi: Càmera esportiva o similar
 • 3r premi: Altaveus sense fil o similar

Els alumnes guanyadors recolliran el premi a l’acte de cloenda de Barcelona. Així mateix, s’entregarà un obsequi als finalistes durant els actes de cloenda de Tarragona, Lleida i Girona.

Tots els participants als Premis EFEC rebran un diploma de reconeixement.

6. RESOLUCIÓ DE PREMIS

La resolució dels premis es farà en el termini màxim d'un mes des de la data de termini per a la presentació de la infografia.

7. LLIURAMENT DE PREMIS

El lliurament dels premis EFEC es realitzarà dins dels actes de cloenda de la 7a edició d'EFEC (previstos pel maig/juny de 2019)

Més informació:

Col·laboren:

Donen suport:

Tornar al formulari

Contacte amb l'EFEC

 • Av. Josep Tarradellas, 123
  08029 Barcelona
  Mapa
 • +34 934 124 431
 • efec@iefweb.org
 • http://www.iefweb.org